Aktuality

Archiv novinek

Důležité odkazy


GDPR
facebook /ProSenior
Malé písmo Střední písmo Velké písmo

Rada města Nový Jičín ocenila 25 let práce pro sociální služby města

14.07.2016

Rada města ocenila 25 let práce pro sociální služby města

Čestné uznání si od Rady města Nový Jičín převzala paní Svatava Geryková. Pro Město Nový Jičín pracuje v sociálních službách neuvěřitelných 25 let.

Do jeslí nastoupila 1. 7. 1991. Po uzavření jeslí přešla do Pečovatelské služby, kde prošla všemi sociálními službami, nejdéle byla zařazena do pečovatelské služby. V tuto chvíli pracuje v denním stacionáři Domovinka.

Z hodnocení kolegů a nadřízených je jasné, že paní Geryková je spolehlivá, pracovitá, velmi zodpovědná, nekonfliktní, mezi kolegy i klienty oblíbená. Mezi její největší klady patří pozitivní vztah k práci a ke klientům a schopnost komunikovat (a také domluvit se) s rodinnými příslušníky klientů.

Paní Geryková o své pracovní historii řekla:
„Nastoupila jsem do jeslí, byla jsem velice ráda, dostala jsem práci sanitářky, to se se mnou pořád táhne. Práce v jeslích mě velice bavila, člověk musel mít oči všude, protože děti jsou živé. Musela jsem dávat pozor, ať někam nespadnou, nebo si neublíží.
Po uzavření jeslí mi bylo tehdejší vedoucí Pečovatelské služby nabídnuto místo. Vzala jsem ho ráda, i když jsem věděla o všech rizicích a o náročnosti práce se starými lidmi.
Klienti se za tu dobu hodně změnili. Dříve jsme mohli program realizovat tak, jak jsme měli naplánováno. Dnes už se stává, že musíme program měnit, nabízet jiné aktivity.
Dodělala jsem si různé kurzy, jak se podmínky měnily. Tuto práci mám pořád ráda.“

 

 


 Zpět